Sloopedelmetaal

Elephant Refinery is de aangewezen partij voor goudraffinage. Wij verwerken onder meer sloopgoud en sloopzilver, oude sieraden, beleggingsmunten en -baren, vijlsel, lavuur en boorsel in ons raffinageproces. Wij garanderen een snelle doorlooptijd, hoge betalingen, zorgvuldige verwerking en de veiligheid van uw waarden. De opbrengst van uw edelmetaal kunt u aan ons verkopen, op uw gewichtsrekening parkeren of overboeken.

Speciaal voor juweliers en edelsmeden:

BGP Edelmetaal – fullservice partner

Voor juweliers en edelsmeden die méér service willen is BGP Edelmetaal (onderdeel Aunexum Precious Metals Group) het aanspreekpunt. BGP Edelmetaal is de ingang naar zusterbedrijf Elephant Refinery die het sloopedelmetaal uiteindelijk verwerkt. 

Meer dan tweehonderd juweliers en edelsmeden zijn klant bij BGP Edelmetaal voor de verkoop van sloop (oude sieraden), werkhuisafval (vijlsel, lavuur, boorsel), tandengoud, industrieel goud, beleggingsmunten en –baren. De goede naam en marktpositie hebben BGP Edelmetaal voornamelijk te danken aan de persoonlijke dienstverlening en service. Betrouwbaarheid, precisie en transparantie zijn hierbij de kernwaarden.

De voordelen van BGP op een rij:

  • Scherpe en transparante tarieven voor sloopgoud
  • Hoogste prijzen voor beleggingsmunten en -baren
  • 24/7 vastleggen van koersen
  • Kosteloos ophalen in heel Nederland
  • Directe uitbetaling
  • Gratis gebruik XRF

Benieuwd naar deze extra service?

 Neem direct contact op met BGP Edelmetaal op telefoonnummer 072 572 5224.